We are facing problme, some of client computers shows up SMMP connection but still not updating Inventory, I have noticed that these client were updating inventory few days back and number of such clients are increasing . we have KasperSky installed, Agent reinstall sometimes resolves the problem. someone have any idea what causing this problem.


Afzal
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
What is the Web Server Name of your KBOX set to? Is it a DNS name? Is that DNS name reliably resolvable from everywhere on your network?
Answered 04/19/2010 by: jkatkace
Purple Belt

Please log in to comment
0
Welcome to my world. We have 1680 clients, and a handful (about 15-20) have the agent installed, connect via AMP, and then don't dump an inventory. The only way we can get them to check-in with the server is by manually running KBScriptRunner.exe. I've got a support ticket about this, but KACE support has yet to resolve the issue.
Answered 04/19/2010 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
We are using Kbox.mydomain.com for both DNS and Web Server Name, initially these clients were updating inventory but progressively stops updating the inventory, daily I see few more clients in this state.
Air Wolf, would you please confirm , are you using Force Check in Script, to run KBScriptrunner.exe
Answered 04/20/2010 by: afzal
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
0
No, I've just run KBScriptRunner.exe manually to get them to check-in. This is unacceptable in our environment, and a script to workaround the problem isn't a real solution, so we're waiting on KACE support to work with us. However, this is only affecting 15-20 of our ~1700 systems, so it isn't THAT big of a deal for us. If you don't have a support ticket created for your issue, I would suggest creating one.
Answered 04/20/2010 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
The following KACE knowledge base article may help you further troubleshoot your issue
Troubleshooting Agents That Are Not Checking In https://www.kace.com/support/customer/faq/index.php?action=artikel&cat=3&id=713&artlang=en
Answered 04/26/2010 by: KevinG
Purple Belt

Please log in to comment
0
I have already checked this one.
Answered 05/03/2010 by: afzal
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
0
If the FAQ does not solve your issue the please post the results of the FAQ tests and / or open a technical support ticket.

If you have a reproducible then you will either get a solution or a bug # and hopefully a workaround
Answered 05/17/2010 by: GillySpy
Seventh Degree Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity