Hi to everyone, I tried the provisioning the agents to windows 7 thru push process, and it didn't work the way that I expected...I got this errow message

ERROR: Failed to open connection - NT_STATUS_ACCESS_DENIED

Is anyone knows the process in provisioning agents to windows 7? i tried everything i could but the only outcome i got is the error message. Help me out guys and sent me the details on what should i do to windows 7 so that i'll be able to continue my work, thanks.

pls email me at geraldnebrida@gmail
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

1
I've got the same issue and I have an open support ticket for it. I'll post the results when I figure out how to resolve the issue.
Answered 11/23/2009 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
1
I have been getting the same results, so I have just been using the manual push from the samba share.
Answered 11/24/2009 by: dtuttle
Purple Belt

Please log in to comment
1
Same here.
Answered 11/24/2009 by: RichB
Third Degree Green Belt

Please log in to comment
1
Has anyone submitted a bug for this?
Answered 11/25/2009 by: dtuttle
Purple Belt

Please log in to comment
1
Forgot to post my results in this thread. KACE told me that Windows 7 is supported, but a UAC tweak is required.

1. Open gpedit.msc
2. Browse to Computer Configuration -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> Security Options
3. Disable the setting "User Account Control: Run all Administrators in Admin Approval Mode"

EDIT: I believe this just disables UAC, but I haven't dealt much with Windows 7 provisioning lately. I am sure I've provisioned successfully to a few Windows 7 clients, and we disable UAC and Windows Firewall on all of them as part of our build process.
Answered 03/12/2010 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
I've found that you can Successfully provision the agent to client Windows 7 machines even with UAC turned ON if you use the local built-in Administrator account on the client machines:

Login:   Administrator
Domain:   blank
Password:   ********

It seems to provision the computer successfully.



Answered 12/17/2014 by: RobinCoombe
White Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity