Hello,

In trying to get some scripting working on the K1000, I seem to have made a change somewhere that is sending a script with the wrong credentials back to our domain controller. This is causing significant grief as the account I used somewhere is my regular domain account (since changed that) and its locking my account at the domain. 

I can unlock the account and anywhere between 2 - 10 minutes, my account gets locked again.

are there log files on the K1000 that I can look at to see what script is running or process that could cause this grief? I might go insane soon.

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

1

OK, let's try the following query in a new SQL report.

select NAME AS SCRIPT_NAME, ENABLED, RUN_AS_USR, HEX(RUN_AS_PASS_ENC) AS ENCRYPTED_PASSWORD

from KBOT

WHERE RUN_AS_USR IS NOT NULL

ORDER BY RUN_AS_USR, ENCRYPTED_PASSWORD

 

What we're getting here is a listing of all scripts that have something input for the run_as portion in scripting.  The passwords are encrypted but if you're using the same account name the wrong password should jump out

 

If nothing jumps out there then option #2 would be a bad LDAP label with a wrong PW enterd. Same thing as before password is encrypted but you should see it pop out.

 

select L.NAME AS LDAP_LABEL_NAME, LDAP_LOGIN, HEX(LDAP_PASSWORD_ENC) AS ENCRYPTED_PASSWORD

from LDAP_FILTER LF 

INNER JOIN LABEL L ON

L.ID = LF.LABEL_ID
Answered 09/28/2012 by: CraigT
Orange Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity