When I try to join my kbox to AD via Settings -> General, I get a failure

[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: Starting Preflight Checks ..., referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1
[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: Install Checks complete Success, referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1
[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: Check /etc/resolv.conf for proper formatting of nameservice Failure, referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1
[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: entries and that the nameservers can be resolved, referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1
[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: Check hostname & DNS settings and that port 53 (TCP & UDP) is, referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1
[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: not firewalled: Unable to gethostbyname for: Admin, referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1
[Fri Sep 06 22:02:14 2013] [error] [client 10.142.200.62] QAS: Check hostname or DNS and that port 53 (UDP & TCP) is not firewalled, referer: http://kace-01ny/adminui/settings_security.php?EDIT_MODE=1


Logs suggest port traffic is blocked or maybe DNS issues. Anyone have any pointed suggestions that I can give the networking squad?

1 Comment   [ + ] Show Comment

Comments

  • see it like that, possibly just the DNS port (53) is closed
Please log in to comment

There are no answers at this time

Answers

Answer this question or Comment on this question for clarity

Share