Hi

Internet access has stopped working suddenly on K1000.  Dashboard is not shwoing a latest articles and when try to update a software catelog getting a error as below.

 

[Fri Oct 24 14:46:45 BST 2014] [notice] ksamupdater - Checking for updates to Software Catalog ...
[Fri Oct 24 14:46:45 BST 2014] [notice] ksamupdater - curl error (56) : Received HTTP code 407 from proxy after CONNECT
[Fri Oct 24 14:46:45 BST 2014] [notice] ksamupdater - Failed to contact Dell.
[Fri Oct 24 14:46:45 BST 2014] [notice] ksamupdater - Complete.

We have a K2000 prodcut, which is using a same credentials to access the Internet and that is working fine now.

Can you please advise?

 

 

 

Answer Summary:
Cancel
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

0
Most likely there is a firewall or service blocking a required site. https://service.kace.com is a critical one; check http://www.kace.com/support/resources/kb/solutiondetail?sol=118543 for other important whitelist sites.

It is also possible that your subscription has expired. Patches, Dell Updates, Software Catalog, and other subscription-based items are linked to your license/account and only available to customers with a current maintenance agreement. 

You can test internet connectivity very easily- if the news feed on your Home module is not empty, you have connectivity. 


Answered 10/25/2014 by: cblake
Red Belt

  • News feed is emapty in K1000 while Feed is working in K2000 box. Bot boxes sharing the same Internet connection.
Please log in to comment
0
Issue is  resolved. It was a bug in the system 6.0. System Updated to recent server version 6.2 and Internet access is back.
Answered 10/30/2014 by: raxit.patel
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share