/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
I am receiving an Internal error 2343 when I created a Wise package. It occured when I ran a test to actually install the application. Any ideas?
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
2343 Specified path is empty.

A bit more detail would help.
Answered 03/22/2004 by: Robo Scripter
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Can you give us some specifics? What is your general method of repackaging? What software are you repackaging? Lotus Notes?

craig --<>.
Answered 03/22/2004 by: craig16229
Third Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
A few tips on Error 2343:

http://www.appdeploy.com/FAQ/msi_errors/detail.asp?id=134
Answered 03/23/2004 by: bkelly
Red Belt

Please log in to comment
0
I am using Wise Package Studio 4.6. I am packaging a VB application The error seems to occur when it is trying to install the files. I will try looking at the Windows Installer log. I made sure I completely uninstalled any previous installations.
Answered 03/23/2004 by: kbarrett
Yellow Belt

Please log in to comment
0
If at all possible, try creating the package again on a clean machine - nothing but the OS, service packs, and critical updates. I am betting this will resolve the issue.

craig --<>.
Answered 03/23/2004 by: craig16229
Third Degree Brown Belt

Please log in to comment