I'm trying to get the KBOX agent to install on a mac that's pulling down a DMG image using the newer Native Imaging (much improved thank you KACE) but it never installs. I've tried using the post install task to create the installer and the KB article at http://www.kace.com/support/kb/index.php?action=artikel&cat=66&id=1124&artlang=en - however it never installs. When following the KB article here is the command line I'm using mkdir -p "/Library/Application Support/Dell/KACE/data" ; echo "host=kbox.tvusd.k12.ca.us" > "/Library/Application Support/Dell/KACE/data/amp.conf" ; sleep 15 ; /usr/sbin/installer -pkg "ampagent.pkg" -target /' . I don't get an error - and a script I'm using to rename them is working.

Any thoughts?

Thanks!!
Dennis
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
ddevore,

What OS are you running in your Netboot environment? I am having the exact same problem as you and my Netboot environment is running OS X Lion, I am planning on trying OS X Snow Leopard tomorrow to see if it's an OS issue. I have a ticket open with support to solve this issue and will let you know what I find.
Answered 02/29/2012 by: jrscribner
Purple Belt

Please log in to comment
2
ddevore,

can you take out the last ' in -target /' , so just -target /

Let me know,

Corey
Answered 02/29/2012 by: cserrins
Red Belt

Please log in to comment
0
Corey, that worked like a charm! I appreciate the help.

jrscribner - This is on Lion as well.

Dennis
Answered 03/01/2012 by: ddevore
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
0
so you removed the single quote from the end? or no?

Also, can you tell me what agent version and if you have to do this with the latest agent? I haven't tried it yet.
Answered 03/01/2012 by: cserrins
Red Belt

Please log in to comment
0
Yes, I removed it from the end and installed perfectly. The OS is a fully patched Lion system, and the agent is 5.3.53177.

Do you know if their is any docs or info about adding additional post installs like office etc anywhere? I've looked but am coming up a little short.

Thanks Again!
Dennis
Answered 03/01/2012 by: ddevore
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
0
I think I have mine working as well it appeared to be an issue with the DMG I prepped a basic MAC DMG and then the agent was successfully installed using both a Snow Leopard and Lion Netboot. The only issue I had was my MAC image was 10.6.8 and the DELL_Kace install dmg was left on the desktop and I needed to add "; sleep 60 ; hdiutil eject /dev/disk1" to the end of my install string to remove the install DMG. I'm not sure if the issue is because I'm using 10.6 and not 10.7 I need to spin up a MAC with Lion to see if that makes any difference.
Answered 03/02/2012 by: jrscribner
Purple Belt

Please log in to comment
0
I can confirm the DMG does stick around on 10.6 and not in 10.7. I'll give your add on a run on monday.
Answered 03/02/2012 by: ddevore
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share