im facing issue with launching the applciation in user mode, with admin it works fine.

not able to figure out folder/file/regsitry that might need full access

it tries to install spider10.cab & fails.

please passon the steps required to fix this issue asap

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

0

First question, how are you installing it in user mode? Do you use a deployment tool or something? Normally, limited users will not have permission to install anything.

Answered 02/13/2013 by: dj_xest
Fifth Degree Black Belt

Please log in to comment
0

I suspect that you're installing and launching as an Admin and it works fine. But logged in as a standard user you're experiencing issues.

 

Take a look at LUA Buglight: (http://blogs.msdn.com/b/aaron_margosis/archive/2012/11/28/lua-buglight-2-2-with-support-for-windows-8.aspx)

It will attempt a launch as a standard user, but when it fails it will fall back to admin privileges and then tell you what file/registry access couldn't be done as a standard user.

Although, as QC is such a specialist application what does HP say about the privileges required to run it?

Hope that helps,

Dunnpy

 

PS - just re-read your post, the cab file is something to do with accessing the web interface and downloading activex components (IIRC) - is your browser locked down and preventing the install of the component?

Answered 02/13/2013 by: dunnpy
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity