Hi there,

    I am trying to capture an application in Windows7 using Setup capture tool in Wise 8.0.But I am getting an error saying "File in use" while Wise is copying the source files at the end of the capturing process.This is later leading to an error saying "Could not compress files" at the  time of compiling the wsi..please find the screenshot below.can somebody help me to resolve this issue..

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

3

this file has no place in your package. It's a system file and a log file on top of that.

Remove it

 

Answered 05/29/2012 by: pjgeutjens
Red Belt

Please log in to comment

Answers

This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by user request
For more information, visit our FAQ's.

This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by user request
For more information, visit our FAQ's.

0

Hi,

Sorry for the delayed response...I tried these solution and It really worked.

Thanks a lot... :)

Answered 06/23/2012 by: jithu100
White Belt

Please log in to comment
0

The file named above is a system file related to the user registry.

Update your exclusions list in Wise to exclude files that should never be part of your package. Refer to best practices and others' exclusion lists to determine what you should be excluding.

Answered 05/30/2012 by: mazessj
Blue Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity