3MSYAj.jpeg

I'm getting the message "Error" when uploading a 32-bit KBE to my K2000.  This has worked fine for a long time and is just now a problem.  I was on version 3.6.0.0 or the KBE Manipulator before and noticed I'm on version 3.6.0.3 now.  I don't know if the problem is the newer version but I'd love to try the previous version if I could find it to download.  I've tried reinstalling WAIK and the media Manager to no avail.  I found a similar post (http://www.itninja.com/question/kbe-manipulator-error) but the answer there did not help me.  I hope someone out there knows what to do.  I really need to get a KBE for a RSA setup.

Thanks!

EDIT:  I forgot to mention I was able to upload a 64-bit KBE.  Just 32-bit doen't work.
Answer Summary:
Cancel
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

0

Hi

Have youinstalled the Windows Automated Installation Kit (AIK) Supplement for Windows 7

http://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=5188

It fix my issue.

Regards

 

Answered 11/14/2014 by: Datzer
White Belt

  • Yes, I had it before when things were working fine. After KBEM update, I reinstalled WAIK and that did not help.
Please log in to comment
0
Does the latest version resolve this error?

Corey
Answered 12/10/2014 by: cserrins
Red Belt

  • Yes, it works since upgrade to the latest version.
Please log in to comment
0
Yea I solved that one,

If 64 works and 32 does not you have problems with some of the 32bit files,
I am assuming win 7 pe 3.0.

Look in temp for kbem.log and see if it reveals any problems

Could be something with waik 32bit files, uninstall, delete the structure in progam files and reinstall the waik with the sp1 patch

Could also be bad files in your appdata-local-temp area.  When you are done with the log file do a ctrl-a and select all files and folders in temp and delete all, skip any that do not delete.
Answered 10/29/2014 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • also if you have extra options like the cctk checked and it cannot find the files that could be the problem. Try using no options at all and see if a 32 bit will upload
    • The "Add DCCTK" option is not checked. It's grayed out and has "(Requires it to be installed)" next to it.
  • I don't have kbem.log in my temp folder. I reinstalled WAIK before posting so I installed the supplement like you suggested but that didn't work either. I can still upload 64-bit KBE's without a problem though.

    I wish there was an archive for the KBE Manipulator. I feel in my gut that going back to 3.6.0.0 will resolve my problem.
    • This content is currently hidden from public view.
      Reason: Removed by member request
      For more information, visit our FAQ's.
Please log in to comment
0
Maybe this will help.  I noticed this error as the KBEM was working.  It doesn't appear during a 64-bit upload.


Answered 10/29/2014 by: kcorrie
Senior Purple Belt

  • yea that is the root of why you are not getting the upload.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share