What in the world is wrong with this MSI? It fails when pushed thru SMS only when a user is logged in, but when the workstation is not locked. If a user is logged in, and the PC is locked, it installs.

I have noticed this with 9.0.16.0 too..

Has anyone successfully packaged this software thru SMS successfully?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Let me add that this happens for both active_x msi and the firefox plugin msi..

the msi install log really doesnt point me to any serious issue.. but this has my eye..

Action start 10:31:44: ISStartup.
1: The InstallScript engine version currently installed on this machine is adequate.
1: Event 'E3144421' is created
1: GetInstallDriver, Can not find InstallDriver in ROT table, Return Code = 0x800401e3
1: {1E37DD02-3E30-49B6-9FF2-F4A3DFF95717}
1: Extract supporting files
1: Failed to extract ISRT.dll, error is 2
1: Failed to extract _IsRes.dll, error is 2
1: Failed to extract _IsUser.dll, Ignore it.
1: ISMsiServerStartup Failure, Failed to Initialize script support, Error = 0x80070006
1: MsiServerStartup failed. Abort installation.
Action ended 10:31:44: ISStartup. Return value 3.
Action ended 10:31:44: ISMsiServerStartup. Return value 1603.


MSI (s) (50:88) [10:31:45:072]: Product: Adobe Flash Player 9 Plugin -- Installation operation failed.
Answered 02/07/2007 by: rambone
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Seems that the isscript.msi isn't installed or maybe the InstallShield InstallDriver DCOM Identity is set to The Interactive user instead of The interactive user.
Answered 02/07/2007 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
I've tried installing ISScript11.msi on the workstations before having this advertisement run, however the Flash install fails in the same manner. I've also changed the DCOM identity to Launching User instead of Interactive, but Flash changes it back just before run... any more tips? Pleeeease.. this thing is kickin' my a$$!
Answered 02/07/2007 by: rambone
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Try to author a custom action to remove the HKCR\AppID\<{GUID}>\RunAs registry key just before the MsiServerStartup CA.
This will set the Identity to Launching User just before the engine starts.
Answered 02/08/2007 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
I use SMS and I have no problem, but I think my package in SMS is probably different.

On the environment tab of the program I have "whether or not a user is logged in" and because of that you have to check "Run with admin rights". The command line I use is: msiexec.exe /q ALLUSERS=2 /i "install_flash_player_active.msi" TRANSFORMS="install_flash_player_active.mst"
In our organisation all machines have to be updated so that is why I choose for per machine installation.

Hope this helps you

Rwgards,
Robin
Answered 02/13/2007 by: RobinV
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity