I have a package which has multiple shortcuts and I can see them in the component view, I can see the data in the shortcut table, but I can't see them in the Installation Expert screen under Shortcuts. In this screen, it shows there being zero shortcuts in the entire package - none under any feature. Is this just WPS 8 being wonky or is there something I'm missing?

WB
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
You need to either select the feature (look up) that holds the component or select all features (can't recall the exact name from memory)
Answered 08/09/2011 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
I did that and it doesn't display anything. There's the drop down for "Current Feature:" and in that drop down is a list of all the features, including one for "All Features (Modify/Delete only)" and there's always been a number in parenthesis that tells you how many shortcuts are in that feature, and the number and parenthesis show up in blue font. In this MSI, there are no features that have this number next to them and I've selected the correct feature (I found the shortcut in the component view and then used the FeatureComponents table to find the correct feature) in the Shortcuts view and it's blank. If I open the Shortcut table, I can see the data there - there's 29 shortcuts listed in the table. I've checked through the options and I didn't see anything that appeared to hide the shortcuts in the Installation Expert view, thus my post.
Answered 08/09/2011 by: WBrady
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Could you upload the wsi so I can take a look?
Answered 08/09/2011 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
How can I upload the msi?
Answered 08/10/2011 by: WBrady
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
try www.sendspace.com
Answered 08/10/2011 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
Are these shortcuts part of a merge module? Go to Tools > Options... > Installation Expert and turn on "Show merge module components."
Answered 08/10/2011 by: mazessj
Blue Belt

Please log in to comment
0
Good catch Joshua, forgotten about that scenario :)
Answered 08/11/2011 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity