Have anyone been successful sequencing MS Office 2003 with App-V 4.5 and gotten Outlook 2003 to work? MS Outlook 2007 is installed locally and Outlook 2003 is sqeuenced, but I am getting mapi errors when running each Outlook. Any ideas?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hmm I think someone might have complained about trying to run to versions of Outlook a long time ago but I couldn't find anything on the net. One thing to try is to turn on this setting in the OSD because it can help resolve issues with the OS such as talking to MAPI.


<POLICIES>
<LOCAL_INTERACTION_ALLOWED>TRUE</LOCAL_INTERACTION_ALLOWED>
</POLICIES>

View this in Internet Explorer for an interactive OSD reference.
http://www.tmurgent.com/OSD_Illustrated.aspx
Answered 04/02/2009 by: kkaminsk
Ninth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
I also remember reading about that somewhere about a year ago.

I sequenced 2007 and ran it with 2003 (regular install) and it worked fine.. but I see you're trying the opposite.
Answered 04/02/2009 by: turbokitty
Sixth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Hi,

I did manage to do it successfully and I had no issues.

The only thing is, I haven't launched the app during the sequencing and it worked fine.

Regards,
Ram.
Answered 05/17/2009 by: Ram
Senior Purple Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity