I am currently working with support on this issue, but is anyone using the 5.3 server/agent and deploying more than 5 managed installs?

I am using the breadcrumb method to stamp a file on the drive with my 2000, run a custom inventory, and assigning MI's to the resultant label. If 6 MI's get assigned to a machine KDEPLOY.EXE dies and NOTHING installs.

I had similar issues with 5.1, but it would start to install maybe 3 of them, kbot would fail, then on next check in it would continue.

Anyone?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Depending on labels, I've had new PCs with 7 MIs. They appear to be ok.

Casey
Answered 10/12/2011 by: cmccracken
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Thanks for responding. I, first, doubted my MI's that were using RunAs (through AutoIT), or some other error on my part, but even pushing the MI's in an order that starts with a simple MSI deployment, it still fails immediately upon initiation of the first MI launch. Strange.
Answered 10/12/2011 by: jabelltulsa
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
What does the kdeploy log say? One "feature" of 5.3 (I'm not sure if the latest build fixed it, I'm one behind) that I found was that if you zip MIs using compressed folders, it will fail right away. If you zip them with 7-zip, they are fine.

Casey
Answered 10/12/2011 by: cmccracken
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
That is interesting. As you may have guessed, all of mine are compressed folders.

They ALL work, just not in a greater number than 5 in the list of "To Install".

I will re-zip them, though just to be sure. Thanks for the tip.
Answered 10/12/2011 by: jabelltulsa
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
We have new computers with over 5 MIs. Server v5.3.45497 and Agent 5.3.47173. They are completing eventually. When run with the command line runkbot 6 0 there are many KDeploy errors but they all seem related to the alert messages that aren't displaying properly.
Answered 10/12/2011 by: RichB
Third Degree Green Belt

Please log in to comment
0
To answer your question, though :)

I am getting a lot of these in the kdeploy.log"

[Wed Oct 12 14:12:35 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (183) Cannot create a file when that file already exists.


[Wed Oct 12 14:26:01 2011] KLaunch Error: CreateProcess Failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Wed Oct 12 14:26:01 2011] KLaunch Local command failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Wed Oct 12 14:26:01 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (183) Cannot create a file when that file already exists.
Answered 10/12/2011 by: jabelltulsa
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
I'm getting similar errors but in my case they seem to only be cosmetic because it's trying to create an alert dialog when there is already an alert showing. It seems the dialogs are doing their own thing and not obeying the prescribed Snooze, Pre-install or Post-install messages, yet the software gets installed fine. We get a generic "Updating Applications' alert dialog followed by several empty lines stating "Executing Command: (blank)"
Answered 10/12/2011 by: RichB
Third Degree Green Belt

Please log in to comment
0
EDIT!!!!!! STILL HAVING THE PROBLEM!!!
It was working fine last night ... this morning, still erroring out with KDEPLOY errors. My solution below DOES NOT fix the issue





UPDATE:

In our case, the problem had to do with the company name settings in the KACE Agent configuration. We had our company name with a , and a .

Once we removed the spaces, commas, and periods, it seems to work. Strange problem, but it looks like a string translation problem when the client communicates back. Don't ask me why it works with only 5 MI's.
Answered 10/13/2011 by: jabelltulsa
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
No spaces or anything in my company name (ASD20) but still get those KDeploy and KUSerAlert errors with wrong alert dialogs displayed. I'll put in a ticket with KACE...
Answered 10/13/2011 by: RichB
Third Degree Green Belt

Please log in to comment
0
I have 11.

all 11 fail.

I've tested 1 by 1 and they all deploy. Quite a sad situation for us, since you know, we want to deploy workstations :(

here is my kdeploy
[Thu Oct 06 12:42:43 2011] KLaunch Local command failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 12:42:43 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (131) An attempt was made to move the file pointer before the beginning of the file.


[Thu Oct 06 13:08:27 2011] KLaunch Local command failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 13:08:27 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (183) Cannot create a file when that file already exists.


[Thu Oct 06 13:26:39 2011] KLaunch Local command failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 13:26:39 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (183) Cannot create a file when that file already exists.


[Thu Oct 06 15:18:53 2011] KLaunch Local command failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 15:18:53 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (183) Cannot create a file when that file already exists.


[Thu Oct 06 17:04:16 2011] KDeploy ----- Starting KDeploy.exe ["C:\Program Files\Dell\KACE\KDeploy.exe" -custominventory]-----
[Thu Oct 06 17:04:16 2011] KDeploy custominventory processing 0 rules
[Thu Oct 06 17:04:16 2011] KDeploy finished processing custominventory rules, sending response
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KDeploy ----- Starting KDeploy.exe ["C:\Program Files\Dell\KACE\KDeploy.exe" -fs -mi -fade=1 -notifyevent=]-----
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KDeploy Fetching MI & FS info from server
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KDeploy ----- launching [command='be Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"' args='-fade=1 -title="@(ReadyInstall)" -name="xxx" -multimessage="6^Microsoft Office Professional Plus 2010^Installing Microsoft Office 2010^1^^141^Microsoft Office Proofing Kit 2010^Installing proofing tools 2010^1^^32^Adobe Flash Player 10 Plugin^Installing Adobe Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"'] -----
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunchProcess: Call KLaunchFlagsCmdArgs to launch '. -wait -show be Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^" -fade=1 -title="@(ReadyInstall)" -name="xxx" -multimessage="6^Microsoft Office Professional Plus 2010^Installing Microsoft Office 2010^1^^141^Microsoft Office Proofing Kit 2010^Installing proofing tools 2010^1^^32^Adobe Flash Player 10 Plugin^Installing Adobe Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"':
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Computer Name is "xxxxx"
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch User Name is "SYSTEM"
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Flags/Cmd/Args: ". -wait -show be Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^" -fade=1 -title="@(ReadyInstall)" -name="xxx" -multimessage="6^Microsoft Office Professional Plus 2010^Installing Microsoft Office 2010^1^^141^Microsoft Office Proofing Kit 2010^Installing proofing tools 2010^1^^32^Adobe Flash Player 10 Plugin^Installing Adobe Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^""
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Initiating local execute...
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Locally exec "be Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^""
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch WaitNamedPipe for StdOut Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdOutxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Start of ExecuteThread
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch WaitNamedPipe couldn't find StdOut Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdOutxxxx-LT23120: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Command="be Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"" Args="-fade=1 -title="@(ReadyInstall)" -name="xxx" -multimessage="6^Microsoft Office Professional Plus 2010^Installing Microsoft Office 2010^1^^141^Microsoft Office Proofing Kit 2010^Installing proofing tools 2010^1^^32^Adobe Flash Player 10 Plugin^Installing Adobe Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"" WorkingDir="" Machine="xxxxx" UserName="" Domain="" Password=XXXX Priority=32 ProcessId=3120 Timeout=3600000 NoWait=0 KeepAlive=0 Interactive=0 Hide=0 NoStdio=0
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch WaitNamedPipe for StdErr Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_xxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch *CreateNamedPipe StdOut Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdOutxxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch WaitNamedPipe couldn't find StdErr Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdErrxxxxxx-LT23120: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch *CreateNamedPipe StdErr Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdErrxxxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Don't WaitNamedPipe for StdIn Pipe (disabled)
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch *Don't CreateNamedPipe StdIn Pipe (disabled)
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch Pass 1 of 5 Timed out. Wait 1000 ms and try again.
[Thu Oct 06 17:06:11 2011] KLaunch *ConnectNamedPipe StdOut Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdOutxxxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch WaitNamedPipe for StdOut Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdOutxxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch CreateFile StdOut Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdOutxxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch WaitNamedPipe for StdErr Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdErrxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch *ConnectNamedPipe StdErr Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdErrxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch CreateFile StdErr Pipe \\.\pipe\KLaunch_V1_StdErrxxxxx-LT23120
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Client start stdio redirection listen threads.
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Redirected Input Output Successful
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Start of ListenStdOut thread
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Start of ListenStdErr thread
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] haveTokenLsaPriv returning: 1
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch ExecuteAsCurrentUserOnDesktop
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] searchPath='C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\' envPath=' tempPath='
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Run as user "NT AUTHORITY\SYSTEM"
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] haveTokenLsaPriv returning: 1
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Execute command=[be Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"] args=[-fade=1 -title="@(ReadyInstall)" -name="xxxxx" -multimessage="6^Microsoft Office Professional Plus 2010^Installing Microsoft Office 2010^1^^141^Microsoft Office Proofing Kit 2010^Installing proofing tools 2010^1^^32^Adobe Flash Player 10 Plugin^Installing Adobe Flash Player^1^^389^Citrix Receiver (Enterprise)^Installing Citrix Receiver^1^^432^Symantec Enterprise Vault HTTP-only Outlook Add-In^Installing enterprise vault outlook add-in^1^^81^WinZip 15.5^Installing winzip 15.5^1^^83^ThinPrint Client Windows 8.6^Attempting thinprint install^1^^85^Adobe Reader X (10.1.0)^Installing Adobe Reader X^1^^87^Java(TM) 6 Update 27^Java 6 update 27^1^^89^Microsoft Silverlight^installing microsoft silverlight^1^^449^PDFCreator^Installing PDF creator^1^^"]
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] searchPath='C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\;C:\Program Files\Dell\KACE\;C:\ProgramData\Dell\KACE\' envPath=' tempPath='
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch Error: CreateProcessAsUser Failed: 2
[Thu Oct 06 17:06:12 2011] KLaunch End of ExecuteThread
[Thu Oct 06 17:06:13 2011] KLaunch Local command failed: (2) The system cannot find the file specified.


[Thu Oct 06 17:06:13 2011] KLaunchProcess: KLaunchFlagsCmdArgs completed exitCode=2
[Thu Oct 06 17:06:13 2011] KDeploy KUserAlert returned=2: (183) Cannot create a file when that file already exists.


[Thu Oct 06 17:06:13 2011] KDeploy ----- completed -----
Answered 10/14/2011 by: dogfish182
Orange Belt

Please log in to comment
0
I've just run a test and if I take away the targetting of all of my MIs and then target 5 installs instead of the 11 I have, then the deployments begin pretty much as soon as I push 'force inventory'.

So anymore than 5 and you appear to be out of luck.
Answered 10/14/2011 by: dogfish182
Orange Belt

Please log in to comment
0
Update on this problem we seem to share ... turn off the Snooze option and the final pop up for install completion. This (today ... it's day to day for me) seems to have resolved my issue.

Remove it from 6 of the 11 you install, and see if that works.
Answered 10/14/2011 by: jabelltulsa
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity