my K1000 version is 6.4.120756



  [05/10/16 08:44:58 AM] Begin provisioning...

  [05/10/16 08:44:58 AM] Executing Windows platform provisioning.


  STEP 1: CONNECT TCP/SSH -
SUCCESSFUL


  [05/10/16 08:45:18 AM] Executing remote communications:


      Initializing RPC

      Connecting to ADMIN$

      Copying service file

      Disconnecting ADMIN$

      Connecting to IPC$


  STEP 2: AUTHENTICATION -
SUCCESSFUL


      Opening pipe to service

      IN: pipe_open(\KBRemoteService, 7790178)

      Sending commands

      Commands: //k1000/client/agent_provisioning/windows_platform/agent_msi_provision.bat k1000 client ampagent-6.4.522-x86.msi k1000

      Sending login credentials

      Login: mydomain\username

      [MSGCODE: 000] Begin agent_msi_provision.bat processing.

      [MSGCODE: 064] Detected 64-bit platform.

      [MSGCODE: 015] Executing MSI installer.

      %s

      C:\windows\TEMP>start /wait msiexec.exe /qn /l*v C:\windows\TEMP\ampmsi.log /i \\k1000\client\agent_provisioning\windows_platform\ampagent-6.4.522-x86.msi HOST=k1000

      %s

      C:\windows\TEMP>echo off

      MSI Info: [ERROR_INSTALL_FAILURE] A fatal error occurred during installation.

      Access is denied.

      [MSGCODE: 002] K1000 Agent is not installed.

      [MSGCODE: 092] AMP is not connected.

      ERROR: The system was unable to find the specified registry key or value.

      [MSGCODE: 095] KUID value not written by MSI installer.

      [MSGCODE: 100] End agent_msi_provision.bat processing.

      OpenService - NT_STATUS_OK

      StopService - NT_STATUS_OK

      DeleteService - NT_STATUS_OK

      CloseServiceHandle - NT_STATUS_OK

      CloseSCMHandle - NT_STATUS_OK

      Connecting to ADMIN$

      Deleting service file

      Disconnecting ADMIN$


  STEP 3: PUSH SCRIPT\PROVISIONING -
FAILED


  [05/10/16 08:45:18 AM] End of remote communications.

  [05/10/16 08:45:18 AM] End provisioning run.

 

3 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • Does the agent install manually if you try to download and install from the samba share?

    Also, do any of these comments help?

    http://www.itninja.com/question/kace-k1000-unable-to-provision-new-agent-install
  • i can manually install on both PC and MAC successfully,
    i checked the comments and i an using a AD admin account, i cannot use a local PC account because we have LAPS implemented so every admin password is different

    Thanks Irwin
  • Check Your Login Credentials. I had an issue like this before where i had to retype the Admin Credentials. Create a new one and see if that works
Please log in to comment

There are no answers at this time

Answers

Answer this question or Comment on this question for clarity