hi all,

from the links here on appdeploy, i've dl the reader package and the custom wizard.

when i run the wizard, when generating the mst file, i got an error message saying that the setup.ini file is missing.

does anyone know what is going on with this crap?

thanks!
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
I guess you will have setup.ini in source media , you need to copy this in the location where the MSI and MST exiss
Answered 08/03/2010 by: joseph
Orange Belt

Please log in to comment
0
i double checked the source but no setup.ini file.
Answered 08/03/2010 by: kardock
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
did you run the setup.exe and and picked up the msi from the temp folder if you did then it will fail

you will need to run the setup.exe and install adobe

look in "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Setup Files\{GUID}" for your extracted msi. you must have the setup.ini in this folder.

create your admin install from this folder then create your mst using the adobe customization wizard
Answered 08/03/2010 by: cygan
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
i'll try this. thanks cygan!
Answered 08/04/2010 by: kardock
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
i've installed reader, copied the setup.ini from c:\program files to my working folder and it works.

thanks!
Answered 08/04/2010 by: kardock
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity