Hello Y'all,

I am trying to create an .MST for Photoshop Elements 3. The info on this site helped a lot!
At the moment I have it working under the admin user where I deployed the package.
I included the settings and the serial number and all looks OK.
However the settings are gone when I log in as a normal user.

The Adobe MSI is an InstallShield MSI and I used WPS 4.6 to make the MST.
The MSI is full of errors and several components don't even have a key defined!

I can't add the settings files to the component with the executable because this is in the MSI.
Now how kan I make sure that a repair is done for the components when a new user logs on on this PC?
The settings files are somewhere in C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Adobe and I added a HKCU dummy key in each component and set that as key item but the repair still doesn't work. Everything is in the same feature.

A second question.
I'm able to install completely silent but the original InstallShield MSI spawns two other installations (one is DirectX).
These two will always show a window with a progress bar.
Does anybody know a way to make this silent too (in my transform)?

Thanks for your help.

Marcel
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

There are no answers at this time
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

Answer this question or Comment on this question for clarity