/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

WinPE Blue Screen (hardware error) via SDA 8.1

Capturing a new VM OS,  WinPE fails w/a BSOD (hardware) error via KACE System Deployment Appliance (SDA) v8.1


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (3)

Posted by: Nico_K 5 months ago
Red Belt
0

Which version of the VM?
Which virtualization environment?
Which version of the virtualization environment?
Which OS do you try to capture?
Which KBE do you use? (built with which OS version, Media Manager version and WinPE version)
Which error message?

Posted by: Vinarino 5 months ago
Senior White Belt
0

Via Hyper-V within a Win10-Ent-x64-LTSC 2019 tower-PC (v-switch) to real a switch

OS = Win10-Ent-x64-LTSC 2019 (sys-prepped) Hardware-error (which makes no sense - unless physical [wall and/or switch] port connections fail)

WinPE 2004

No Media Manager

FIX = Connected CAT6 direct from Tower-PC (with Hyper-V and VM-image) to Switch to KACE 8.1 - After BSOD (or two), KACE slows capturing. One capture took 4 hours.   

Perhaps also an  OS service or NIC protocol inhibiting flow

Posted by: Vinarino 5 months ago
Senior White Belt
0


Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ