/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


Why is K1000 kicking me out of the site. New install and I am trying to get the machine up to date.

06/10/2016 1037 views
Why is K1000 kicking me out of the site. New install and I am trying to get the machine up to date.
2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • Check the date and time of the new install and make sure it matches the date/time of K1000
  • My only suggestion here is to be sure you don't have both servers using the same IP. Actually had this happen by accident; very confusing!

All Answers

0

Are you being logged out, or losing connection?

Does it only happen when you try to perform updates?

Answered 06/13/2016 by: csninja
Yellow Belt

0
I reach the site and then I am able to login.
After a few seconds It just kicks me out.
I am having the same issue on Chrome, Safari, and Edge.


Answered 06/17/2016 by: hlandaverde
White Belt

0
I reach the site and then I am able to login.
After a few seconds It just kicks me out.
I am having the same issue on Chrome, Safari, and Edge.


Answered 06/17/2016 by: hlandaverde
White Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ