/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Unable to remove GPO settings after using tool, "Extra Registry Settings"

12/19/2014 10892 views
We upgraded to 6.0 finally and I was testing out the GPO Provisioning Tool.  It seems to be working great so far, except I can't update/remove any of the settings.  When I view the Settings Report, there is a section named "Extra Registry Settings" with the new settings.  However when I attempt to Edit the GPO, I cannot find these settings.  Any assistance is appreciated.

tE19u9.png
2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • I have the same problem, let me know if you get this sorted, I do not really want to re-create my policy.
    • The issue is still unresolved.
  • I have the same problem too. Domain is a 2008 R2

All Answers

-1
It means the template you are using doesnt have information to display the section properly.

See... https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/1e6033b5-d31c-43a7-bfda-46395e538139/why-does-extra-registry-settings-not-appear-when-i-edit-a-policy?forum=winserverGP
Answered 11/24/2015 by: jdornan
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ