/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Having an issue where UltraVNC does not refresh the remote client screen. I can click on things and move the mouse and run them, but I cannot see what was opened. I have the machine next to me and everything is running fine. Sometimes the refresh button works...sometimes not.

Tried adjusting a bunch of setting with no luck. Anyone?

Thanks
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer


Answers

1
You may want to try changing your poll settings in the UltraVNC.INI
I used these with success. We also loaded the video drivers. If your using a script to push VNC then you can download the .ini file in the script, edit, and replace it. Once you push again it's up and running.

[poll]
TurboMode=1
PollUnderCursor=0
PollForeground=1
PollFullScreen=1
OnlyPollConsole=0
OnlyPollOnEvent=0
EnableDriver=1
EnableHook=1
EnableVirtual=0
SingleWindow=0
SingleWindowName=
Answered 05/17/2011 by: bcreasey
Orange Belt

  • n1 settings
Please log in to comment
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Thanks....that worked!
Answered 05/18/2011 by: techbeck
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Absolutly perfect!!! Thanks bro :) I have set this options and it is really fast refreshing every change on client screen.
Answered 11/17/2014 by: ajk.park
White Belt

Please log in to comment