/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Just started configuring another KB1100 for our company and came across the following spelling error.

Made me chuckle and provided a great ending to a busy week.

0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Submit a ticket to DellKACE support.
Answered 05/27/2011 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: airwolf

Submit a ticket to DellKACE support.


Gosh your fast.
Answered 05/27/2011 by: SteveKruger
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
I believe that's been fixed with the latest releases of the server. You may want to ensure you're up to date before opening a bug report, but thanks for letting us know!
Answered 05/31/2011 by: cblake
Red Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: cblake

I believe that's been fixed with the latest releases of the server. You may want to ensure you're up to date before opening a bug report, but thanks for letting us know!


Will check the server version and take it from there.

Thanks.
Steve
Answered 05/31/2011 by: SteveKruger
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Well,

KBOX Systems Management Appliance v5.1.31237

Will be updating the 3 new units.
Answered 05/31/2011 by: SteveKruger
Senior Yellow Belt

Please log in to comment