/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


syspreped image sometimes won't load default profile

05/15/2014 1683 views

Just in case someone has encountered this same issue before I spend hours fixing it...

I have a master win7 image i have deployed to literally thousands of machines. The image is deployed via latest version k2000, syspreped image deployment. On some occasions when a person logs in, usually the second time, the default user profile fails to be found. The Default profile is suppose to be copied from the admin profile according to the sysprep unattend file. I'll get an error on login stating

C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop refers to a location that is unavailable... 

Often times reimaging will fix this issue. Any ideas?

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

We had that happen with an older version of Symantec AV.  It was holding the files locked and windows only waits so long for the files to be availbe on boot them moves on.  Some app is holding up the boot process, When this happened to us it was on a random basis, due to a sequence of factors were involved to cause the timing to get messed up.

Answered 05/15/2014 by: SMal.tmcc
Red Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ