/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Some users can't login

05/08/2015 3147 views

I am pretty new to Kace and just recently rolled out Service Desk to my users.  I have LDAP set up for my K1000 for user login.  Most of my users can log in without issue.  But a few can't, getting "Login Failed: Incorrect LDAP user name or password." error.  

I verified that they are listed users and forced a sync.  The ones with this issue said it has been about a month since they changed passwords (we force a change at 3 months).


Any ideas on how to resolve this?

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0
There isn't a sync that happens with the K1000 and LDAP as the credentials are authenticated against your LDAP server when a user logs in.

That said, I'd check the LDAP group that affected users are in to make sure that your LDAP query includes them.  I'd also suggest submitting a support ticket so KACE can take a look.
Answered 05/11/2015 by: jknox
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ