/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

SoftGrid with SMS

I have some problem when I distribute SoftGrid packages through SMS.

Problem:
- The Shortcut/s will not be displayed on the client/s.
- When launched I will get an Error Code.

If the users have local admin rights on the client everything works fine except that the icon will not show until I manually do a Re-run.

The solution would be to make all users local admin but that is not an option for me!

When the support for machine target installation will come for the SoftGrid it will probably also solve my problems but in the meantime I would like to know if anyone has any tip or even a solution.

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: rarven 13 years ago
Yellow Belt
0
We have found out that when the /authorize switch is used, sftmime checks if the user are local administrator.
I got it confirmed form Microsoft/Softricity that it will be solved in version 4.5.

We are currently trying to make a workaround - we are pretty close but no cigar yet.
Posted by: yarborg 13 years ago
Blue Belt
0
This is good info. Please let us know if you find a workaround...although I may not need it by the time we implement here.
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ