/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Shortcut problem in MST

HI,
I am doing MST For one application. Its having three shortcuts. defaulty its pointing to Startmenu/programs where as i have to move those shortucts to another folder under Startmenu/programs/<<APPNAME>> . those shortcuts are not advertised .two shortcuts are pointing to exe s where as the third shortcut is pointing to the document file. If i move that shortcut to Startmenu/programs/<<APPNAME>> the icon of the shortcut is not coming . It s going to differ from the orginal shortcut Icon. Can any body plz help it out. its a vendor MSI

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Posted by: kkaminsk 16 years ago
9th Degree Black Belt
0
Check if the MSI is an InstallShield built MSI. Then try transforming it using InstallShield Tuner. If that does not work or is not and option I would try editing the MSI directly. Unortunately I would also suggest using DevStudio to do this. Not that I am horribly biased to InstallShield but that seems to be the easiest method from my experience.
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ