/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Set Engine Run Key - Imaging process stops and machine restarts

Hi guys, I am having hard time with kace imaging process.

This time the process goes but then when it's time for Set Engine Run Key, the process stops.

Any idea?



0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: Nico_K 1 month ago
Red Belt
0

The process "stops" at this time if the SDA (or RSA) cannot contact the client anymore. This can be a network driver or  anything else.
Check if the installation runs through but does not updates the info in the SDA (esp. if only one model/make affected). 
If all systems are affected, open a ticket with support since then a Q&A game like in this forum does not work out well, while a support session where both see what happens is a better way.

Posted by: aleonardi80 1 month ago
White Belt
0

Thank you for the answer, I found out that the process stops because there is not communication with the server. I was able to manually install the driver for the NIC, and then click retry, everything went well.

Also imaging other pc like 3060 no problem.

It looks like there a problem with the driver bundle for the optiplex 3090. Is there a way to manually update just the nic's driver in Kace?


Comments:
  • yes, you can upload the driver into the driver feed. But I suggest to open a ticket with support so the issue can be fixed on its source. - Nico_K 3 weeks ago

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ