/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png

I have setup a script to install some software.  All that works well as long as I don't include a message window before the actual install.  As sson as I do, the users sees the window, but then also gets a message that runkbot has stoped working and the install does not complete.  

 

Any ideas?

2 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

  • Agent 5.4.10622 with Windows 7
  • I am experiencing the same issue on Win7 & Win8 desktops with the 5.5 agent. I am wondering if my AV client is being a little aggressive and causing errors. Anyone else see this behavior?
Please log in to comment

Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0

I think I solved the issue. The errors disappeared when we shortened up the message text. I haven't verified it yet but it seems like the limit is 255 characters.

My shortened message was 227 characters. 

Originally the message was around 380 characters. I removed all text and sent a two word pop up and it worked fine. I then went back to original text and shortened the message in increments and kept getting errors until I went from 280 to 227. So my gut tells me it would have worked if I stayed under 255.

Answered 12/05/2013 by: CompWiz32
Senior Yellow Belt

  • Thanks! This worked for me too.
Please log in to comment
0

What version of server and agent is this on? Also what client OS?

Answered 12/03/2013 by: AbhayR
Eighth Degree Black Belt

Please log in to comment
Admin Script Editor
Admin Script Editor is an integrated scripting environment available free here at ITNinja

Share