/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

problem with MST

[:'(]
hi , i have this application called Analyst 1.4.3 .Its vendor MSI. This application has another three MSI(hotfixes MSI) and these MSI exists in different subfolders.l.I tried to add them using nested installation but prompts an error saying the installation must be completed and only the tranform applied to main msi gets installed.

i tried using Batch file and wrapper but off no use.

Any suggestion

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (8)

Posted by: nheim 13 years ago
10th Degree Black Belt
0
Hi,
Best way would be, to analyze the Hotfix MSI's and look what they do. If it's not that much, i would integrate the changes to the main MSI.
If this isn't possible, call the Hotfixes after the main MSI through your deployment solution.
With a batch file, you would have to use the start /wait command to call msiexec.
Hope this gives you some ideas.
Regards, Nick
Posted by: flyinghorse 13 years ago
Senior Yellow Belt
0
i could install all the MSI through batch file but now another problem occurs . when i launch the desktop shortcut in user mode it prompts an error regarding security configuration. when i configure this security in admin mode it works fine in user. i tried to capture these registires and put them through MST. But these configuration changes doen't not get captured.

Any suggestions?
Posted by: nheim 13 years ago
10th Degree Black Belt
0
Hi,
where are these Regkeys lying? HKLM or HKCU?
If they are in HKLM, you need to open the security on them.
If they are in HKCU, you need to self heal that stuff for each user or put them intentionally into the profile with an Active Setup entry.
Regards, Nick
Posted by: flyinghorse 13 years ago
Senior Yellow Belt
0
[;)]
hi,

when i launch the shortcut in admin mode a security configuration window comes and its has 3 option to choose
1 user mode
2 intermediate mode
3 mixed mode

default is set to 2. But client require to set in user mode . and it has to set it manually then only it operates in user.

Also their exits file called security.odb which gets modified when i set configuration to user mode.

i put those captured into MST but oof no help.

does their any way exists
Posted by: nheim 13 years ago
10th Degree Black Belt
0
Hi,
where exactly lies this 'security.odb' file?
Regards, Nick
Posted by: flyinghorse 13 years ago
Senior Yellow Belt
0
hi,

the problem lies with security.odb file. its getting updated after manually configuring. i tried to copy this updated file into my MST. But it's not giving me permission to copy.
also i cannot open this file.Its says some program is using this file or close any programs using this file. But i closed all programs and rebooted but off no use.

Any futher suggeastions
Posted by: nheim 13 years ago
10th Degree Black Belt
0
Hi,
use 'handle' http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/SystemInformation/Handle.mspx to see which process is accessing the file.
After that, terminate the process.
Have a look at the file permissions.
Regards, Nick
Posted by: flyinghorse 13 years ago
Senior Yellow Belt
0
Thankz i gottache it.
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ