/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

No fingerprint possible after reinstall of SDA

We reinstalled our SDA (9.0.144) last week due to an ESX host change and imported the images from the old appliance into the new appliance. That all works too. But if I now upload a new Windows 10 or Windows 11 source medium via the current MediaManager, then I get the information in the overview of the source media that no fingerprint is possible. When I select the source media and fingerprint it, nothing happens. I have already updated the metadata. Does anyone have an idea what could be the reason?


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Answer Summary:
user error: Always use the root folder of the medium to upload and no subfolders. Support verified all works as it should.
Posted by: Nico_K 1 week ago
Red Belt
0
I suggest to open a SR with KACE support to check all possible causes, since there are some which can cause this:
1. expired (or exceeded) license
2. db issue
3. connection issue to the MS servers for fingerprinting

Comments:
  • Together with the Quest support we found the problem. It was me who directed to the wrong directory (Sources and not the root directory of the iso) in the media manager. Seems that corona made me dumber... - CarstenBuscher 5 days ago
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ