/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


LDAP fails to import users "LDAP supplied credentials Failed"

10/16/2015 3495 views
I cannot get LDAP settings to work in order to import users.  Below it looks to me that the credentials I am entering for are incorrect.  I have tried two ways of entering credentials.

1.    CN=Administrator,CN=Users,DC=DOMAIN-DM,DC=org
2.    DOMAIN-DM\administrator

I enter the Base DN as:
OU=EXD Directorate Users,DC=DOMAIN-DM,DC=org

=====RESULTS====
Testing LDAP Label Settings...
Testing "User Server" connection to: server-ad on Port: 389
OK: Connection Successful.
OK: Setting Protocol Version 3 Successful.
OK: Setting LDAP REFERRALS Option 0 Successful.
Error: Search Bind using LDAP supplied credentials Failed.
Error: LDAP Test Failed. Closing connection.
====END RESULTS====
Any ideas on what I am doing wrong?
Thanks in advance.
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

1
Error: Search Bind using LDAP supplied credentials Failed.
Error: LDAP Test Failed. Closing connection.

this means the provided username/password for the bind user are wrong (ie mistyped password!)
the user you are using need to be able to read the domain.
domain\user is preferred, but both ways work
Answered 10/16/2015 by: Nico_K
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ