/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


LDAP and Authtication settings

11/21/2017 839 views
Trying to import Domain Users group in for authentication.  When I try other groups they import fine, test fine, etc.  When I try Domain Users group I receive the error below.  I'm not sure if its the space between Domain and Users, I've tried a few variations "domain\ users" "domain%20users), nothing seems to work.

Testing LDAP Label Settings...
Testing "Domain Users = test" connection to: opt-ldap1.xxx.xxxxxxx.com on Port: 389
OK: Connection Successful.
OK: Setting Protocol Version 3 Successful.
OK: Setting LDAP REFERRALS Option 0 Successful.
OK: Search Bind using LDAP supplied credentials Successful.
Applying search filter [((&(samaccountname=*)(memberOf=CN=domain users,OU=users,DC=xxx,DC=xxxxxx,DC=com))]
Error: LDAP search (with filter [((&(samaccountname=*)(memberOf=CN=domain users,OU=users,DC=xxx,DC=xxxxxx,DC=com))]) Failed.
Error: LDAP Test Failed. Closing connection.
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

The Users container is a CN, not an OU.  This throws me off all the time.  Try this:


memberOf=CN=domain users,CN=users,DC=xxx,DC=xxxxxx,DC=com



Answered 11/25/2017 by: JordanNolan
8th Degree Black Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ