/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


KACE uninstalling itself

11/28/2019 246 views

Hello,


We have recently installed KACE V10 as a brand new appliance. However I have pushed out the client with the new host name from the current (old) server so they get the new agent and check into the new server. This works a treat. 


The issue is that I cant figure out why the KACE agent is being uninstalled. I have checked scripts and provisioning and the task schedule but cant find anything which uninstalled the agent. 


Does anyone have any ideas where this maybe happening?


Thanks

5 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • Have you checked to see if a Group Policy was previously created that may be uninstalling the Agent?
  • it sounds like a GPO or another software is causing this...
  • Group policy is not doing any installation of KACE and I have confirmed this with RSOP.
  • [EDIT] sorry, I need to read more carefully.
  • Hello,

    Thank you all for your answers. GPO was correct I as looking for software installations and was informed by a colleague there is a special way that Dell deploys KACE through GPO. Thus it is not in the software installations of the RSOP. Once I knew this I found the additional registry settings and located the offending installation causing the problem and it has now been removed.

    Thank you all for your responses.

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share