/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Scripting Question


KACE registry script not working

08/09/2017 1386 views
I have a very simple script that I am trying to run. As you can see, I'm just trying to add some subkeys and a new a value. I created this script in a batch file and it worked fine so this should work. I added the reg:64 switch at the end after reading that might do something, but it still doesn't work. Maybe I am just missing something simple. Any help would be appreciated.
1DFukm.jpeg
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • is this running office 64 bit, I think the Kace agent can't set 64bit registry hive. I could be wrong. Any know if you manage 64 bit hives with the latest Kace agent?
    • I actually think I figured it out. I had to put HKLM64 instead of HKLM (which I read somewhere else on this forum). It is a 32bit office, but I guess it relates to the OS architecture since that is 64bit?
      • THANKS!!!!!!!!! - This fixed the issue I was having. I was trying to run a reg entry script to enter two reg's in different places. Under the wow6432Node it was working but outside this, it wasnt. adding the 64 to the entry: (HKEY_LOCAL_MACHINE64) fixed the issue on the entry that wasnt working.

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

View more:

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ