/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


K1000 Service Desk stops receiving emails

05/08/2015 2162 views
Hello,

I have had it a few times lately where KACE Service Desk will stop receiving emails.  We currently run on a Domino environment.  All of that does seem to be running fine though.  The logs are showing that KACE is checking the mailbox.  It sends out emails just fine, but it doesn't receive them, until the K1000 is rebooted.  This is the second time in about a week or so that this has happened.  

I have contacted support about this, but I was wondering if anyone has had issues and what they did to solve it.  I am on the current 6.3 version with all of the latest patches.
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Removed by member request For more information, visit our FAQ's.
  • After working with KACE support, I turned off the POP3 setting in System, and had the emails forwarded from Domino to the Email address on the KBox.

All Answers

0
After working with KACE support, I turned off the POP3 setting in System, and had the emails forwarded from Domino to the Email address on the KBox.
Answered 05/14/2015 by: zgillette
Second Degree Green Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ