/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png
11/12/2014 4480 views
I've recently been trying to setup the Service Desk function on our K1000, but I can't get it to create tickets from email. Outgoing mail is working fine i.e. when I manually create a ticket an email is set out to the ticket owner. These are the settings I'm using:



And on the queue:


Any ideas what I might be doing wrong?
2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • What email address are you trying to send to? It should be working with test.support@usil01kac01.camnwk.com
    That said you will probably need an MX record created in DNS for you kbox.
    Also make sure that if the kbox doesn't recognize the user you're sending from that the queue allows mail from unknown senders.
    • This content is currently hidden from public view.
      Reason: Spam
      For more information, visit our FAQ's.
  • I want it to work with the alternate email address
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Spam
    For more information, visit our FAQ's.
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Spam
    For more information, visit our FAQ's.
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Spam
    For more information, visit our FAQ's.
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Spam
    For more information, visit our FAQ's.
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Spam
    For more information, visit our FAQ's.
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Spam
    For more information, visit our FAQ's.

All Answers

2
Answered 11/12/2014 by: jknox
Red Belt

  • All working now thanks. the firewall was blocking the POP3 traffic

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share