/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


K1000 Full Restore - Unable to ping or access via OLD IP or NEW IP?!

02/08/2015 1280 views
Hi guys

I uploaded our live service backup files via ftp to the new appliance.

Changed the ip address of the LIVE service so it didnt conflict with the restore when completed.

I then clicked restore on the K1000 NEW and it accepted the backup files and went on its merry way of restoring....

I left it over night (12 hours so far) and when I go to access the new appliance to check neither old or new ip address' are reachable.

Does this mean the box has failed restore OR is it a simple reboot of the new appliance as it hasn't rebooted itself automatically?

Anyone else had a similar issue?
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0
Hi guys, realised that the k1000 appliance was waiting for me to remote onto it and go through the initial configuration.

Its now restoring however on the restore process it appears to have hung on the ORG1.ASSET_DATA3

Should I wait for this still or reboot the appliance?
Answered 02/08/2015 by: JonR
Yellow Belt

  • Wait until tomorrow and if it is still stuck call tech support.
    • Sorry I didnt reply. It really was a case of waiting!

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ