/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Issue with K1000 deploy agent

03/02/2017 938 views
Hello,

    Im just started with K1000, i tried to deploy agent on notebook with OS windows 7. But suddenly this happen

  [03/02/17 11:50:55 AM] Begin provisioning...

  [03/02/17 11:50:55 AM] Executing Windows platform provisioning. 


  STEP 1: CONNECT TCP/SSH - SUCCESSFUL


  [03/02/17 11:50:55 AM] Executing remote communications:


      Initializing RPC

      Connecting to ADMIN$


  STEP 2: AUTHENTICATION - FAILED


      ERROR: Failed to open connection - NT_STATUS_LOGON_FAILURE


  STEP 3: PUSH SCRIPT\PROVISIONING - FAILED


  [03/02/17 11:50:56 AM] End of remote communications. 

  [03/02/17 11:50:56 AM] End provisioning run.

I alr turned off the firewall, and filled the credential form with proper username/password
any help? thanks

1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • Can you manually connect to the machine in question with the given credentials?

All Answers

0
The credentials which you are giving have admin rights correct ?
Answered 03/02/2017 by: AbhayR
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ