/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Issue with K1/2 appliance linking

Hey everyone, we have a small issue with applicant linking. If I am logged into the K1000 I can not switch to our K2000. However the opposite is not true. If I am logged into the K2000 I can switch between linked appliance no problem. Any ideas? So far I have tested the connections to both with success. Also, I changed from using the hostname of the kbox's to using the IP addresses.

2 Comments   [ + ] Show comments
  • Do you have SSO enabled? - cserrins 5 years ago
  • No we do not, ldap auth but no SSO. - CPC_IT 5 years ago

Answers (1)

Answer Summary:
Posted by: Nico_K 5 years ago
Red Belt
1

Top Answer

if you have a non orgs box, this is a known limitation which is solved in 6.4 (currently the open beta is running)
If you login into the K1000, log in into the K2000 in the same browser you can switch until the end of the session


Comments:
  • Got it. Thanks! - CPC_IT 5 years ago
  • Thanks for posting this, Nico_K. This came up in our training and our trainer tried to blame it on a DNS issue. - chucksteel 5 years ago
    • Yes that's the same thing they suggested to me. Which did nothing to help. - CPC_IT 5 years ago

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ