/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Is the Progress message a requisite for a Completion message?

I am setting up the Notify section of a patch deploy schedule. If I enter an Initial message and a Completion message but leave the Progress message blank, the Completion message is blank after I save the changes. If I populate all 3, everything is fine. If I go back and erase the Progress message, the Completion message is blank again.

I am almost certain this was not the case in the past. I want to notify the users of the start and finish of the patch job, but not keep a nagging progress message on screen during the deployment. Is this a bug perhaps?

K1000 Version: 10.2.234


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Answer Summary:
Posted by: Hobbsy 1 year ago
Red Belt
0

Top Answer

Sounds like a new undocumented feature (Bug!!)

you should be able to use any of those messages in isolation, with no dependencies, so I suggest you log this with support so they are aware.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ