/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


Intellimirror

02/28/2006 2552 views
Hi All,
I have a probem in deploying the application through active directory GPO. The MSI provided by the vendor does not support the advertising, so we created the MST that supports advertising and we test with msiexec /ju and /jm command its working fine in the local machine, then we assigned this msi with mst to the user through the active directory GPO. but when we login as a user, the package is not getting advertised. Please advice.
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

All Answers

0
Not sure what is broken but maybe you could open the MSI and MST together with Orca and save them meged together into a new MSI and try publishing that. I know it destroys the idea of using a MST but it might be worth a shot.

I wouldn't be suprised if the advertising data is imported via the MSI and it ignores the MST.
Answered 02/28/2006 by: kkaminsk
9th Degree Black Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ