/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


installshield silent installation errors

07/29/2010 2696 views
I have created a silent response file for an installshield installer executable. The silent installation proceeds correctly when run as a user, however when the the silent installation is run as the local admin the installer fails with an error code of -3 which indicates missing information from the iss file? I am perplexed because the installer works when run as a user.
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

All Answers

0
Does the EXE extract and execute an MSI? I ask because this is the classic symptom of an MSI with a Custom Action in the User Interface sequence which isn't duplicated in the Execute sequence so, during a silent install - when the UI sequence is bypassed - the install fails.

As such, you may as well work with the MSI directly, since you'll have to alter it anyway (by way of a transform) to get it to install silently.
Answered 07/29/2010 by: anonymous_9363
Red Belt

0
Why does the installation only fail for the administrator and not the user though?
Answered 07/29/2010 by: richardm82
Senior Yellow Belt

0
Add the /f2"C:\Setup.log" logging switch and see if you get some details what's missing
Answered 07/30/2010 by: AngelD
Red Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ