/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi Folks,

i've got a big problem and I hope that anyone from you can give me a hint.

The situation:
I have to deploy BentleyView 8.1.2 from Bentley to a few clients. I took a look at the original setup and I was nice surprised that it is a Installshield setup. So I create a setup.iss file using the setup.exe -r commandline option. After that I try to install BentleyView on a clean machine "manually" by using setup.exe -s. That works fine! Now I have created a Tivoli Software Package and imported it into Tivoli.
No problem until now ... things I've done often before.

The Problem:
When I install that package on any machine I got a ResultCode=-3 (required data not found in setup.iss) in setup.log. I already have tried to create a new setup.iss but it looks always like the first one. Does anyone have an idea what is wrong?

Nice greetings
Oliver


Content from setup.iss:
[InstallShield Silent]
Version=v6.00.000
File=Response File
[File Transfer]
OverwrittenReadOnly=NoToAll
[{72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-DlgOrder]
Dlg0={72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdWelcome-0
Count=5
Dlg1={72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-LicAccept-0
Dlg2={72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdAskDestPath-0
Dlg3={72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdComponentTree-0
Dlg4={72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdFinishReboot-0
[{72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdWelcome-0]
Result=1
[{72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-LicAccept-0]
But-0=2
But-1=6
[{72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdAskDestPath-0]
szDir=C:\Programme\BentleyView\
Result=1
[{72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdComponentTree-0]
szDir=C:\Programme\BentleyView\
MstnCore-type=string
MstnCore-count=3
MstnCore-0=MstnCore\SelfRegComp
MstnCore-1=MstnCore\MstnCore
MstnCore-2=MstnCore\Workspaces
Component-type=string
Component-count=3
Component-0=MstnCore
Component-1=DllCheckInt
Component-2=HelpAndDoc
Result=1
[Application]
Name=View
Version=08.01
Company=Bentley
Lang=0007
[{72B61919-99D9-4784-9E30-579900B948CA}-SdFinishReboot-0]
Result=1
BootOption=0


Content from setup.log:
[InstallShield Silent]
Version=v6.00.000
File=Log File
[ResponseResult]
ResultCode=-3
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
You might try wrapping the command in a script/batch that maps a drive to the source and then changes to the current directory before execution. It may not be pretty, but I've had similar situations where I encountered this problem and that did the trick for me.
Answered 03/26/2004 by: bkelly
Red Belt

Please log in to comment
0
Thank you for yout tip, Bob, but it still doesn't work. Does anyone have another idea?
Answered 03/31/2004 by: olge
Yellow Belt

Please log in to comment
0
I'm perplexed by this

C:\Programme\BentleyView\

Is this an undeclared variable or the the place you actually want to install it to. Could the install be looking here for the source files?
Answered 04/03/2004 by: MSIMaker
Second Degree Black Belt

Please log in to comment
0
This is the directory I want to install to. C:\Programme is the default program files folder for german installations...
Answered 04/05/2004 by: olge
Yellow Belt

Please log in to comment