/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Installer fails while reading the function in DLL

Hi,

I created a Custom Action DLL using Visual Studio 2005. I have integrated the dll with my .msi file. The dll file will check for the preinstalled softwares and other error messages if the preinstalled softwares are not present while installing the .msi. The .msi is working fine Windows XP and vista and it is not working windows 2003 server machine. Any idea why the .msi file is not installing in windows 2003 server. It is returning value 3 while reading the dll in the installer log. Kindly help me out in resolving this issue

Thanks,
Naresh Krishna Kumar. K

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Posted by: AngelD 13 years ago
Red Belt
0
Install the MSI with verbose logging (/L*v) on the 2003 server, that should give you the direction why it's failing.
If you've already done this it would be kinda hard to help you if we don't know what the DLL does in more detail.
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ