/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
I am trying to create a response transform to IBM's Websphere Enterprise Developer Studio using Installshield Tuner. When I pick the MSI, it bombs out just after picking the features to install with 'Installation not complete. Failed to create transform.' clicking ok results in another error: "No MSI database is currently opened."

The last time I saw this was when I was missing their default language transform, so I dug around on the media and found the 1033.mst(for english) and added that as a transform.

Now I when I try to create the response transform, it prompts me for 'typical or custom' installation type, but bombs out with the same error.


Anyone seen this behavior before?

TIA,
Nate
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
One thing I found with InstallShield tuner is that your default pc language setting must be US English.

It's a long shot...but try it.
Answered 05/17/2004 by: MSIMaker
Second Degree Black Belt

Please log in to comment
0
My PC Language is set to English. One thing I did notice when I tried to validate the MSI, is that I get a bunch of ICE03, ICE18, and ICE 30 errors. DevStudio locked up before I could export out the entire list of errors.

I also found this post, but dont know if it entirely relates:

http://community.installshield.com/showthread.php?s=c12a928888e6b90f2113fb1e379b6c1f&threadid=122314&goto=nextoldest
Answered 05/17/2004 by: nmead
Senior Yellow Belt

Please log in to comment