/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png

I Deleted a computer from the K1000 computer inventory. Now I reinstalled the agent on the computer but its still a no show....

Answer Summary:
To force an update. '%allusersprofile%\dell\kace\runkbot 4 0.' If still receiving errors, delete '%allusersprofile%\dell\kace' after removing the software and reinstall.
Cancel
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

4

Force an update. %allusersprofile%\dell\kace\runkbot 4 0

Answered 02/28/2013 by: dugullett
Red Belt

  • He is probably asking about Windows, but just in case:

    For Mac: sudo /Library/Application Support/Dell/KACE/runkbot 2 0

    For RHEL/SUSE: su root -c "/opt/dell/kace/bin/runkbot 2 0"

    For Ubuntu: sudo /opt/dell/kace/bin/runkbot 2 0
  • Yes. this computer is running 32bit W7.
  • When I force the update I got this error...
    KInventory Error: InventoryData AddItem : sqlite2_connection[]: SQL logic error or missing database
    • I would check your amp.conf and verify the host is correct. A simple way would be to reinstall the agent. Deleting %allusersprofile%\dell\kace after removing the software.
      • You can also run this to manually set the host in a command prompt from the client:

        cd c:\program files\dell\kace
        amptools host=your_host_name
  • All Ok now! dugullett solution fixed my issue!
  • I think you would avoid the conf issue if you single machine provision the PC's agent install from your k1000 vs manually installing it.
Please log in to comment