/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


High CPU and Memory Utilization when installing software via KACE

04/20/2016 1176 views
Hello Everyone,

I am experiencing an ongoing issue with KACE software deployment.
Whenever i deploy any software (MSI files) through KACE the software
installs correctly but always leaves the computer using large amounts of
CPU and Memory utilization. This high activity doesn't clear up with a restart
of the computer and so the computer remains slow. I was wondering if anyone
else has experienced this, and if so, if there is a solution. If anymore information
is needed i am happy to provide.

Thank you all for your help
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • Do you do software metering at all?

    Does the high CPU and memory utilization only occur during an MI or is it some other time?

    Are you able to see what's running in task manager when this occurs? If so, do you have a screenshot?

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ