/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png

hi peepz,

 everything was okey..and now i have a imaging problem.
all the images doesnt work at the rsa !

i changed nothing.and from now its not deploying any images!!!


protocoll!

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] Klonewin - Start

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...Capture: False

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...Deploy: True
2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...ImageName: 4

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...ImageType: wim
2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...LocalDir: Y:\hta\amd64\PLACEHOLDER

2013-07-18 11:12:01-0800 [info] ...TempDir:
2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Image filename,D_D.wim(Y:\wim\4\D_D.wim),Drive storing image=D:\

2013-07-18 11:12:02-0800 [error] GetDriveFreeSpace error: The device is not ready.

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Drive:D:\,Wim File(MB):7008, Needed(MB):19093, Available(MB):0

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Deployed by network share

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Deploy Image - Start

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Creating temp dir: [D:\K2_2013-07-18_11-12-02]

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Deploy Directory: D:\
2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Image File: Y:\wim\4\D_D.wim

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] ...Temp Directory: D:\K2_2013-07-18_11-12-02
2013-07-18 11:12:03-0800 [info] ...Creating temp directory: D

2013-07-18 11:12:03-0800 [error] ...Cannot set temp path to work in: The device is not ready.

2013-07-18 11:12:03-0800 [info] ...Deleting image dir: Y:\wim\4\

2013-07-18 11:12:03-0800 [info] Klonewin - Done, exit code: 9

i think i checked all of these but maybe i´m blind and cant see the the solution because i´m fucked up :D
if anybody has an idea...plz help me

its maybe just a semicolon ;)

 

ps:sorry for my english...you can answer in german if you want ;)

 

thx for your help.

2 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

  • Are running a preinstall task to partition and format?
  • no !
Please log in to comment

Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

2

The main issue seems to be that there is no space left.

2013-07-18 11:12:02-0800 [error] GetDriveFreeSpace error: The device is not ready.

2013-07-18 11:12:02-0800 [info] Drive:D:\,Wim File(MB):7008, Needed(MB):19093, Available(MB):0

Check the following:

1. is there a raid controller? If yes, the KBE needs to have the correct driver.

2. is the RSA synched or are there files mising

3. check if there a fully disk encryption or similar is installed on the test client

Answered 07/18/2013 by: Nico_K
Red Belt

  • 1.its not a raid controller
    2.rsa is synced
    3.no FDE

    :/
  • and i not understand why her said Available(MB):0 ???

    ps:thx at first :)
  • which device you want to image? How configured? Check with a Win7/Win8 hdd if you are able to boot from and start install (esp if a hard disk recognized)
  • It looks like your target drive is going on and off line by the errors. have you tried to deploy to a different system to see if it is the target or the RSA?
  • if not solved, open a ticket under emeasupport@kace.com as I assume you are from Europe (Germany). If correct, simply write it in German and ask for me. We can check it then in a webex.
  • it is definitely the RSA!
    if I deploy an image directly from the kace, everything works without problems! (k-image and wim)
  • thx nico for the email...i will try it :)

    and yes im from germay :)
Please log in to comment
2

Would it be too much to ask that you also watch your language?  I'd hate for this site to get blocked at my work.

Answered 07/18/2013 by: nheyne
Red Belt

Please log in to comment
Five Easy Steps to Smarter Systems Imaging
With traditional methods for systems imaging, each image captures a particular hardware and software configuration at a specific moment in time—static, unchanging, unmanageable.

Share