/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,

I deployed software with Kace K1000 to Mac computers.
The software is listed in the targeted computer's inventory, but  when i look on the targeted machine, i cant find the software.
In this case its Teamviewer QS, any idea ?

Thanks !
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer


Answers

2
Depending on how you deployed the software it may not be in the applications folder. I have occasionally found instances where KACE downloads the application to /Library/Application Support/Dell/KACE/data/downloads but then doesn't move it to the Applications folder. I have also found instances where the software gets to the applications folder but the permissions are wrong and only root has access to it. 

Answered 07/22/2015 by: chucksteel
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
If it's a .app file, you may need to override the default and use a command similar to this: 

ditto -rscs Application.app /Applications/Application.app

Answered 07/24/2015 by: jknox
Red Belt

Please log in to comment
0
The file, among all the other apps that i had push, are indeed in the /Library/Application Support/Dell/KACE/data/downloads folder.
As the screenshot attached, i made the change with the ditto command, without any luck, am i missing something ?

Cheers !
Answered 07/29/2015 by: Hakeem
Senior White Belt

Please log in to comment
0

The file, among all the other apps that i had push, are indeed in the /Library/Application Support/Dell/KACE/data/downloads folder.

As the screenshot attached, i made the change with the ditto command, without any luck, am i missing something ?


Cheers !

Answered 07/29/2015 by: Hakeem
Senior White Belt

  • You need to check the box for "Don't prepend msiexec.exe".
    • whats the functionality of checking this box ?
      I checked it, now wait & see !
      • So far nothing changed, i dont understand what this "dont prepend msiexec,exe" would change on a Mac target though...
Please log in to comment
0
Thanks !! looks like the app is indeed copied in that folder, any way to have it in Application folder instead ? If yes, how ?
Thanks a lot !

Answered 07/23/2015 by: Hakeem
Senior White Belt

  • What is the configuration of the Managed Install?
    • its a default install, should i add additional parameters ?
Please log in to comment
0
Answered 07/23/2015 by: Hakeem
Senior White Belt

  • I'm assuming you uploaded the .app to the software title. KACE is supposed to move the .app to /Applications. Is it possible that there is already a previous version of Teamviewer on the system? It's possible that KACE isn't overwriting the previous version.
Please log in to comment