/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


Blacklisting Not Working

03/28/2018 804 views
Hi Guys,

My Label for ApplicationControlDevices has deleted, And I just know it's for blacklisting. How I can get it back ?


Thank you
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0
Create a new label as you want, ad set it with (at least) thase parameters:



and apply to every device you want 
Answered 03/28/2018 by: c.castellari
Orange Senior Belt

  • Done, But still blacklisting not working at all
    • When you've applied the label you must wait a bit of time, and probably wait for a new complete inventory.

      So, try force the inventory for your devices that has the blacklist label, wait a bit of time later and try again

      If the label is a smart label you must wait tomorrow. If is a manual label i think 10 minutes after the inventory are good
    • Please, mark the answer as "answered", for other future users with the same problem :)
This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request For more information, visit our FAQ's.
0






Still can open fast stone capture
Answered 03/28/2018 by: andre.tanwee
White Belt

0

Done Thanks Mann :)
Answered 03/28/2018 by: andre.tanwee
White Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ